Loading...
Uddi – Cel mai sarac milionar
Return

Uddi   este   “Cel   mai   sarac   milionar”

 

Uddi, unul dintre cei mai versatili artisti din Romania, lanseaza single-ul “Cel mai sarac milionar”.

 

O vorba celebra spune ca “Saracii care se iubesc sunt bogati”. Iar noua piesa a lui UDDI, “Cel mai sarac milionar” este in ton cu acest dicton: “cel mai sarac milionar” poate fi oricare dintre noi, pentru ca desi nu avem averi adunate in cont, suntem bogati datorita iubirii pe care o purtam oamenilor din jur. Dragostea ne infrumuseteaza si imbogateste viata, prin urmare, cel mai intelept este sa ‘investim’ in sentimente.

 

<<Cant din suflet, muzica fiind marea mea dragoste si sper ca cei care imi asculta piesele sau reprezentatiile live sa simta asta. “Cel mai sarac milionar” este povestea mea si a ta, pentru ca bogatia nu se masoara in bancnote, ci in sentimente pozitive. Iubiti-va!>>, afirma Uddi.

<<Cred ca aceasta piesa i se potriveste foarte bine lui Uddi si sper ca toti cei care o asculta, sa “preia” mesajul ei pozitiv, faptul ca bogatia consta in iubire, nu in bani!>>, declara Randi.

 

UDDI este un artist complet, care a demonstrat versatilitatea vocii sale atat prin numeroasele stiluri abordate in piesele lansate, cat si in coverurile interpretate. De la remake-uri, precum “Aseara ti-am luat basma”, pana la piese cu influente reggae, cum este “Ipotecat” (Delia feat. Uddi), Uddi trece cu naturalete de la un stil la altul. Dragostea pentru muzica razbate din fiecare inflexiune a vocii sale.

 

Piesa ‘Cel mai sarac milionar’ este compusa de catre Randi in studiourile Famous Production.

 

uddi-milionar-itunes-resized