Loading...
Morandi – Keep You Safe
Return

Morandi   revine   cu   un   nou   single   –   “Keep   You   Safe”

 

Creativi, originali si fresh, Marius Moga & Andrei Ropcea si-au urmarit visul si au reusit sa se mentina pe piata muzicala pret de un deceniu, timp in care muzica lor a ajuns la milioane de ascultatori.

 
Morandi revine acum cu forte proaspete si un nou single: “Keep You Safe.” Piesa face parte din viitorul album al trupei, ce urmeaza sa fie lansat in primavara anului 2017. Cu un sound intens, creativ si cu usoare note melancolice, “Keep You Safe”, compusa in studiourile DeMoga Music si Famous Production, de Marius Moga si Andrei Ropcea, ne ofera o viziune optimista asupra vietii. Piesa ne incurajeaza sa luptam, sa ne ridicam atunci cand cadem, sa nu ne lasam infranti de greutatile inerente vietii si ne arata ca nu suntem singuri niciodata, cineva este intotdeauna alaturi de noi, sa ne incurajeze atunci cand ne este greu. Vocile corului de copii din partea a doua a piesei dau un plus de prospetime sound-ului si confera emotia si energia pozitiva pe care le traiam in perioada cea mai lipsita de griji din viata noastra: copilaria.

 

<<Morandi e un proiect de suflet si orice melodie pe care o scriem are o emotie aparte. Lucram de ceva timp la piesa “Keep You Safe” si speram sa va placa. Suntem perfectionisti si stim ca ascultatorii nostri merita o piesa buna! Pregatim mai multe surprize pentru fanii nostri, printre care si un album, care se lanseaza in primavara.>>, spun cei doi artisti Morandi.

Videoclipul este realizat de SAN, iar protagonistii sunt doi copii care pornesc intr-o calatorie initiatica, in care se protejeaza unul pe celalalt. Pe intreg parcursul calatoriei, ei descopera bucuriile vietii in lucruri simple si ne transmit ca lumea este un loc minunat si safe, mai ales atunci cand cineva este langa noi.

 

Keep your eyes open!

 

artwork-morandi-keep-you-safe