Loading...
Jo feat. Randi – Pana vara viitoare
Return

Jo   si   Randi   ne   canta…   Pana   vara   viitoare

 

Până vara viitoare este prima colaborare între Randi si Jo, doi artiști talentati, colegi în cadrul echipei Famous Production și în același timp foarte buni prieteni. Piesa este melodioasă și sensibilă, având sound-ul retro al șlagărelor din anii ’80, muzică de care mulți își aduc aminte cu nostalgie.

 

Jo este o artistă completă, care a demonstrat atât calități vocale cât și actoricești, în cadrul consursurilor X Factor și Te cunosc de undeva, unde a intrat cu ușurință în pielea a numeroase personaje. Artista este prezentă atât pe radio cât și pe TV cu piesa Șoapte, unul dintre cele mai difuzate cântece din această primăvară.

 

Până vara viitoare vorbește despre dragostea care aduce durere atunci când în calea sa există bariere și nu poate fi împărtășită, dar care în același timp te face să zbori si pentru un moment de perfecțiune în bratele persoanei iubite merită să înfrunți orice obstacol, să suporți orice durere, pentru că doar dragostea ne poate face să trăim cu adevărat.

 

Piesaa fost compusă și produsă în studiourile Famous Production pentru Cat Music, casa de discuri a artistei, iar videoclipul a fost regizat de Dan Petcan.

 

“Pe Jo o știu de pe vremea X Factor, iar de când s-a alăturat la studio echipei Famous, am devenit prieteni. O apreciez atât ca artistă, cât și ca om și cred că viitorul ei în industrie este unul strălucit”, spune Randi

 

“Sunt fericită că am ocazia să cânt cu un artist atât de talentat și în același timp un prieten atât de bun. Randi este unul dintre cei mai creativi oameni pe care îi cunosc și mă bucur mult să învăț în fiecare zi de la el. La Famous Production suntem prieteni, suntem o echipa de artiști care pun mult suflet în ceea ce fac și “Până vara viitoare” este un exemplu foarte bun. Piesa aceasta înseamnă mult pentru mine si cred că foarte multă lume se va regăsi în ea”, spune Jo

 

11401561_846754275413748_5547723638563786582_n