Loading...
Jo feat. Randi – Ma intreaba inima
Return

Jo   si   Randi   continua   povestea   din   ‘Pana vara viitoare’   cu   ‘Ma   intreaba   inima’

 

 

Vechea zicala ‘primesti ceea ce oferi’ se adevereste in cazul lui Jo, care transmite energie pozitiva si bucurie prin toti porii, primind inapoi, de la public, reactii pozitive fata de muzica sa.

<<Piesa “Ma intreaba inima” inseamna pentru mine continuarea unei povesti minunate si a unei colaborari de care sunt foarte mandra. Sunt fericita sa colaborez din nou cu Andrei, producatorul meu preferat si unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Cred ca ne-a iesit si de data aceasta, cred in piesa aceasta foarte mult, iar energia buna pe care noi doi o aducem in proiectele la care lucram a ajuns de fiecare data la sufletele oamenilor. Pot spune ca langa Randi am descoperit ‘rețeta succesului’: echipa de profesionisti, prieteni sinceri, muzica buna și energie pozitiva. Sunt recunoscatoare ca am parte de toate acestea! Sper ca si “Ma intreaba inima” sa se bucure de succesul de care s-a bucurat “Pana vara viitoare”>>, declara Jo.

‘Ma intreaba inima’ continua povestea hitului ‘Pana vara viitoare’, primul featuring dintre Randi si Jo. Piesa vorbeste despre cautarea neincetata a iubirii, evocand momentele prin care trecem toti in dragoste, cele de descurajare dar si de cele de incredere ca totusi jumatatea te asteapta acolo undeva. Gandul ca cel predestinat te asteapta undeva iti da incredere in tine, chiar daca treci prin momente in care te consideri ghinionist in dragoste.

<<Ma gandeam de ceva vreme sa compun o piesa in continuarea ‘Pana vara viitoare’, pentru ca mi-a placut mult colaborarea cu Jo, dar si pentru ca oamenii ne tot intrebau cand mai lansam o piesa impreuna. Jo este foarte talentata, dar lasand la o parte talentul, este un sentiment foarte placut sa lucrezi cu oameni care iti sunt si prieteni.>>, spune Randi.

Piesa este compusa de Randi in studiourile Famous Production si este o coproductie cu Cat Music.

Clipul piesei este regizat de Dan Petcan, cel care a realizat si videoclipul pentru ‘Pana vara viitoare’.

 

 

 

Itunes